Oogwereld Philip

Naam Oogwereld Philip
Straat Burg. Wijnenstraat 44
Postcode 5721 AJ
Plaats Asten
Provincie Noord-Brabant
Telefoon 0493-694232
Website http://www.oogwereld.nl

Website informatie


Website titel oogwereld voor brillen, contactlenzen en hoogwaardige oogzorg.
Beschrijving website met de modernste oogmeetapparatuur en oogspecialisten geeft oogwereld u waar u recht op heeft: de beste oogzorg en oogmode voor een prijs die bij u past.
Keywords: oogwereld,opticien,optometrist,webshop,webwinkel,

Website inhoud


 • Varilux
 • Optometrie
 • Per 1 februari kunt u bij oogwereld de groot terecht voor behandelingen orthoptieoogwereld - 05-02-2019 @ 16:28per 1 februari 2019 is het team van oogwereld de groot versterkt met liza die orthoptist/optometrist is. liza zal op de maandagmiddag, om de woensdag en elke vrijdag aanwezig zijn voor metingen van kinderen onder de 12 jaar.
 • Column: een oogmeting zonder verdovingdvd - 19-12-2016 @ 11:59stef is opticien n optometrist. alles wat hij ziet, schrijft -ie op. in deze column twijfelt zwager ruben of hij voor ray-ban of tag heuer gaat. stef besluit tot het geven van een onnavolgbaar college?
 • Goed voor ogen recepten
 • Column: ajax was weer om te jankendvd - 02-10-2017 @ 15:33stef is opticien en optometrist. hij ziet alles en schrijft het op. met oog voor detail. in deze aflevering lijkt meneer van vessum nogal ontdaan na een nederlaag van ajax. maar er blijkt veel meer aan de hand?
 • Winkel oogwereld broekhuis is verbouwdoogwereld - 05-09-2019 @ 16:08begin september is de verbouwing van de winkel van oogwereld broekhuis afgerond. we zijn supertrots op het resultaat en willen u graag laten zien wat de vele mogelijkheden zijn die onze totaal vernieuwde winkel u kan bieden op het gebied van oogmode en oogzorg!
 • Een aantrekkelijk aanbod op uw tweede brildvd - 28-02-2017 @ 12:03verschillende levensstijlen vragen om diverse type brillen. u heeft natuurlijk uw dagelijkse bril, maar wist u dat er brillenglazen met specifieke eigenschappen zijn, die aansluiten op uw favoriete bezigheden? oogwereld vertelt er graag meer over! en als u bij ons langskomt in de winkel, ontvangt u ook nog eens een aantrekkelijk aanbod op uw tweede bril*!
 • Oogwereld is varilux x specialistdvd - 07-11-2017 @ 09:34sinds de lancering van het eerste varilux brillenglas -een glas voor zowel veraf als dichtbij- nu bijna 60 jaar geleden, is men continu bezig met het doorontwikkelen van het multifocale glasontwerp. de heilige graal: geen onnatuurlijke hoofdbewegingen om scherp te zien. met de nieuwe varilux x-series maken we nu een reuzenstap!
 • Droge ogen - blepharitis

Ben jij slechthorend?

Ik wil dé passende oplossing voor mijn slechthorendheid vinden!

Waarom wachten als de juiste gehooroplossing makkelijk gevonden kan worden en zó bepalend is voor de vitaliteit van het leven?

Wat kan Gehoorinfo voor jou betekenen:

Gratis onafhankelijk adviesplan Onderscheidend dagboek + wenslijst Wij helpen jou naar hét perfecte gehoorapparaat Werkt alleen met geregistreerde audiciens Altijd volledig gratis, vrijblijvend en onafhankelijk!

Hoe werkt het?

 • Vul je gegevens in
 • Omschrijf jouw situatie
 • Ontvang het adviesplan
 • Kies jouw audicien
 • Geniet van jouw 'nieuw gehoor'
Met Gehoorinfo naar een beter gehoor!
Let op: Bij het verzenden van bovenstaand formulier ga je akkoord met ons privacy statement.

"Ik merkte dat ik bij verjaardagen veel beter kon horen en zelfs mee kon praten."

Johan (72)

"Vroeger was ik 's avonds helemaal uitgeput doordat ik naast mijn gehoorapparaat mezelf nog steeds veel moest inspanning. Nu gelukking niet meer."

Petra (75)

"Laatste stukje van mijn leven wil ik erbij horen, en niet langs de zijlijn staan."

Jan (86)

"Ik hoorde goed, maar verstond slecht."

Carolien (67)

"Iedereen kan een gehoorapparaat verkopen, maar het is juist de professionele begeleiding die vaak ontbreekt."

Bart (54)

"Het is vreemd dat verzekeraars gaan uitmaken welk toestel het beste is voor mij. Kunnen zij dan horen wat ik hoor?"

Karel (77)

Wij zijn er voor jou!
Wij helpen jou met het vinden van het perfecte gehoorapparaat. Vraag gratis naar het adviesplan en maak via Gehoorinfo de passende keuze voor een beter gehoor.

Adviesplan

Samen in 3 stappen naar een beter gehoor

Bereid je bezoek aan de audicien voor

1 Controleer

Ga op zoek naar een audicien die jou de begeleiding kan bieden die jij verdient.

2 Vergelijk

Test en vergelijk je gehoorapparaat met andere gehoorapparaten.

3 Ervaar

Door testen en vergelijken heb jij een gehoorapparaat gekozen dat bij jou past. Geniet van het leven, geniet van het beter gehoor!

Lees meer en laat ons je helpen

Wat zeggen gebruikers over ons

Petra (72)

Eindelijk een gehoorapparaat gevonden wat bij me past. Bedankt gehoorinfo.nl voor jullie hulp en persoonlijke aandacht.

Johan (62)

Na 2 gehoorapparaten die in de kast waren beland nu een gehoorapparaat gevonden wat bij mij past mede door de hulp van gehoorinfo.nl.

Waarom Gehoorinfo?

Onafhankelijk van commerciële belangen Dé kritisch en deskundige partner in de gehoorbranche Ervaar gratis de persoonlijke begeleiding die jij verdient Samen naar een beter gehoor

Wanneer een gehoorapparaat nodig?

Lees artikel

Gratis gehoorapparaat

Lees artikel

Gehoorapparaat aftrekbaar, ja of nee?

Lees artikel

Hoe Gehoorinfo jou verder helpt

Wij hebben door onze deskundigheid en persoonlijke begeleiding meerdere naar een beter gehoor kunnen helpen. Een goed gehoor is essentieel voor de vitaliteit van het leven, om lekker te kunnen genieten van het leven. Gehoorinfo verteld het hele verhaal, zo kun jij op de website alles kunnen lezen over de gehoorbranche, gehoorapparaten, de vergoedingen én nog veel meer. Gehoorinfo heeft contact met erkende en StaR geregistreerde audiciens. Jij kunt er dus van verzekerd zijn dat jij via Gehoorinfo terecht komt bij erkende audiciens. In combinatie met alle informatie op de website, het adviesplan en de persoonlijke begeleiding – zullen wij samen hét perfecte gehoorapparaat voor jouw gehoorprobleem vinden.

Wij helpen jou naar een beter gehoor

Het adviesplan van Gehoorinfo sluit precies aan op hetgeen wat de onafhankelijke partijen: Consumentenbond en Radar uiten.

Vergelijk, probeer en ervaar

Een ander gehoorapparaat proberen hoort bij de service en eindigt bij een duurzame keuze.
phonak phonak
Zie voor bron: Consumentenbond en Avrotros Radar

Als jouw onafhankelijke maar kritische partner werken wij alleen samen met geregistreerde audiciens

Wij komen op voor de mensen met een gehoorprobleem en zorgen er samen met de audicien voor dat zij de persoonlijke begeleiding krijgen die zij verdienen.
phonak widex starkey oticon coselgi siemens

Keurmerken

keurmerken

Gehoorinfo beschikt niet over deze keurmerken. De getoonde audiciens op gehoorinfo.nl beschikken echter wel over deze keurmerken. Zie meer

© Gehoorinfo.nl 2020 | Sitemap | Disclaimer | Juridisch | Privacy |