Aan huis audicien

Iedereen verdient de beste (hoor)zorg! Om die reden is er een vrij nieuw concept in de hoortoestellenmarkt actief. Dit is het huis aan-huis audicien concept waarbij de audicien de slechthorende thuis bezoekt, daar de gehoortest afneemt en het gehoorapparaat afstelt. Het nieuwe concept brengt diverse voordelen in huis. Deze voordelen zullen wij kort in dit artikel bespreken.

De mobiele audicien

De audicien aan huis gaat met geavanceerde apparatuur op pad om zo de slechthorende van dezelfde kwaliteit te kunnen voorzien als in de fysieke winkel. Je kunt dus genieten dezelfde apparatuur, maar dan met een beetje meer service. In de meeste gevallen komt de apparatuur bij jou thuis of op het werk écht tot zijn recht. Dit komt omdat jouw gehoor en het het gehoorapparaat getest wordt in de omgeving waar jij het hoortoestel gaat gebruiken. Achtergrond- en omgevingsgeluiden die jij in de fysieke winkel niet hoort, maar bij jou thuis wel, worden nu direct meegenomen. Het gehoorapparaat kan hierdoor afgesteld worden op de plaatsen waar jij het apparaat gaat gebruiken. Hierdoor kan gesteld worden dat de huis-aan-huis audiciens nét iets accurater te werk kunnen gaan.

Geen openbaar vervoer, files en andere ophoudingen

Geen files, ophoudingen of wachtrijen in de fysieke winkel. Alles wat jij hoeft te doen is een afspraak digitaal of per telefoon inplannen en wachten tot de audicien aan huis bij jou thuis of op het werk komt. Jij hoeft in dit geval dus geen moeite te doen, de moeite wordt voor jou gedaan.

In meeste gevallen goedkoper

Doordat de kosten van de fysieke winkel er simpelweg niet zijn, kunnen de aan huis audiciens een prijsverschil bieden. De torenhoge onnodige kosten bovenop de hoortoestellen worden dus vermeden, hierdoor geniet jij van de beste gehoorapparaten voor toegankelijke prijzen.

Neem contact op

Lijkt jou dit iets of wil je hier simpelweg meer over weten? Neem contact met ons op en geef jouw vraag door. Meerdere aan huis audiciens zijn bij ons aangesloten en willen jou graag op een betrokken en deskundige wijze helpen. Gehoorinfo verwijst jou graag door naar één van deze audiciens.

"Ik merkte dat ik bij verjaardagen veel beter kon horen en zelfs mee kon praten."

Johan (72)

"Vroeger was ik 's avonds helemaal uitgeput doordat ik naast mijn gehoorapparaat mezelf nog steeds veel moest inspanning. Nu gelukking niet meer."

Petra (75)

"Laatste stukje van mijn leven wil ik erbij horen, en niet langs de zijlijn staan."

Jan (86)

"Ik hoorde goed, maar verstond slecht."

Carolien (67)

"Iedereen kan een gehoorapparaat verkopen, maar het is juist de professionele begeleiding die vaak ontbreekt."

Bart (54)

"Het is vreemd dat verzekeraars gaan uitmaken welk toestel het beste is voor mij. Kunnen zij dan horen wat ik hoor?"

Karel (77)

Wij zijn er voor jou!
Wij helpen jou met het vinden van het perfecte gehoorapparaat. Vraag gratis naar het adviesplan en maak via Gehoorinfo de passende keuze voor een beter gehoor.

Adviesplan

Samen in 3 stappen naar een beter gehoor

Bereid je bezoek aan de audicien voor

1 Controleer

Ga op zoek naar een audicien die jou de begeleiding kan bieden die jij verdient.

2 Vergelijk

Test en vergelijk je gehoorapparaat met andere gehoorapparaten.

3 Ervaar

Door testen en vergelijken heb jij een gehoorapparaat gekozen dat bij jou past. Geniet van het leven, geniet van het beter gehoor!

Lees meer en laat ons je helpen

Wat zeggen gebruikers over ons

Petra (72)

Eindelijk een gehoorapparaat gevonden wat bij me past. Bedankt gehoorinfo.nl voor jullie hulp en persoonlijke aandacht.

Johan (62)

Na 2 gehoorapparaten die in de kast waren beland nu een gehoorapparaat gevonden wat bij mij past mede door de hulp van gehoorinfo.nl.

Waarom Gehoorinfo?

Onafhankelijk van commerciële belangen Dé kritisch en deskundige partner in de gehoorbranche Ervaar gratis de persoonlijke begeleiding die jij verdient Samen naar een beter gehoor

Gehoorapparaat aftrekbaar, ja of nee?

Lees artikel

Wanneer een gehoorapparaat nodig?

Lees artikel

Gratis gehoorapparaat

Lees artikel

Hoe Gehoorinfo jou verder helpt

Wij hebben door onze deskundigheid en persoonlijke begeleiding meerdere naar een beter gehoor kunnen helpen. Een goed gehoor is essentieel voor de vitaliteit van het leven, om lekker te kunnen genieten van het leven. Gehoorinfo verteld het hele verhaal, zo kun jij op de website alles kunnen lezen over de gehoorbranche, gehoorapparaten, de vergoedingen én nog veel meer. Gehoorinfo heeft contact met erkende en StaR geregistreerde audiciens. Jij kunt er dus van verzekerd zijn dat jij via Gehoorinfo terecht komt bij erkende audiciens. In combinatie met alle informatie op de website, het adviesplan en de persoonlijke begeleiding – zullen wij samen hét perfecte gehoorapparaat voor jouw gehoorprobleem vinden.

Wij helpen jou naar een beter gehoor

Het adviesplan van Gehoorinfo sluit precies aan op hetgeen wat de onafhankelijke partijen: Consumentenbond en Radar uiten.

Vergelijk, probeer en ervaar

Een ander gehoorapparaat proberen hoort bij de service en eindigt bij een duurzame keuze.
phonak phonak
Zie voor bron: Consumentenbond en Avrotros Radar

Als jouw onafhankelijke maar kritische partner werken wij alleen samen met geregistreerde audiciens

Wij komen op voor de mensen met een gehoorprobleem en zorgen er samen met de audicien voor dat zij de persoonlijke begeleiding krijgen die zij verdienen.
phonak widex starkey oticon coselgi siemens

Keurmerken

keurmerken

Gehoorinfo beschikt niet over deze keurmerken. De getoonde audiciens op gehoorinfo.nl beschikken echter wel over deze keurmerken. Zie meer

© Gehoorinfo.nl 2024 | Sitemap | Disclaimer | Juridisch | Privacy |