Het beste gehoorapparaat

'Wat is nu het beste gehoorapparaat?', dit is een vraag die wij bij Gehoorinfo vele malen hebben mogen ontvangen – een compleet begrijpelijke vraag. Deze vraag is één van de redenen waarom wij dit informatiekanaal opgezet hebben. Mensen met gehoorproblemen tasten vooralsnog vaak in het duister. Door de nieuwe technologie, een nieuw vergoedingsstelsel en de continue ontwikkelingen; is het gewoonweg niet mogelijk om te kunnen weten waar je aan toe bent. Gelukkig kunnen wij, mede door onze expertise, deze vraag voor je beantwoorden in het onderliggende artikel. 

Zoals je waarschijnlijk al weet, zijn er verschillende gehoorproblemen, alsook zijn er verschillende oorzaken voor gehoorverlies. Bij ouderdomsslechthorendheid gaat het gehoor beetje bij beetje achteruit. Bij plotselinge gehoorschade, wordt het gehoorverlies veroorzaakt door bijvoorbeeld een harde knal. Tenslotte zijn er ook diverse aandoeningen die gehoorschade kunnen veroorzaken. 

Met deze verschillende oorzaken voor het gehoorverlies, zijn er ook diverse maten van gehoorverlies. De complexiteit van het gehoorprobleem kan aan de hand van een vragenlijst, in combinatie met een hoortest, vastgesteld worden. Welk gehoorapparaat bij het gehoorprobleem past is echter alsnog verschillend. 

Wat past bij mij? 

Het vinden van een geschikt hoortoestel is doorgaans een moeilijke, maar een zéér belangrijke zoektocht dat veel op kan leveren. Jammer genoeg wordt dit vaak door mensen met een gehoorprobleem onderschat. Veel mensen met gehoorproblemen wachten té lang met het ondernemen van acties, daarbij eindigt de zoektocht vaak met een gehoorapparaat dat in de kast belandt. 

''Goed horen is één van de belangrijkste levensbehoeften die we hebben. Voor u, maar ook voor de mensen om u heen.

Het effect van een passend hoortoestel is zó groot, zó bepalend voor de vitaliteit van het leven. Weer meedoen met de maatschappij, alles goed kunnen horen op verjaardagen, heerlijk met de kleinkinderen kletsen, zijn kleine maar toch zo'n speciale dingen in het leven. Neem daarom in acht dat het vinden van een passend gehoorapparaat tijd én energie kan, maar ook zeker mag kosten. Omdat ieder oor/gehoor anders is, is het aanpassen en het vinden van een gehoorapparaat maatwerk. 

Wat is nu het beste gehoorapparaat?

'Het beste gehoorapparaat' is er helemaal niet... Voor iedereen is hét beste gehoorapparaat anders. Welke bij jou past ligt dan ook helemaal aan jou. Elk oor is anders, zo is ook elk gehoorprobleem anders. Het ligt aan je omgeving, jouw hoorwensen, de complexiteit van jouw gehoorprobleem en de eisen die je aan een gehoorapparaat stelt. 

Probeer & ervaar

Het uitgangspunt van Gehoorinfo is om juist de tijd te nemen en om meerdere gehoorapparaten te proberen. Waar audiciens vroeger meerdere merken hadden, hebben ze nu vaak één voorkeur merk, en het kan zo zijn, dat dat merk nou net niet goed bij jouw gehoorverlies past. Durf te vragen om een ander hoortoestel te proberen. Als de audicien deze vraag niet ondersteunt, heeft de audicien wellicht persoonlijke motieven om juist een ander gehoorapparaat te verkopen. 

''Het vinden van een passend gehoorapparaat is zo belangrijk voor de vitaliteit van het leven.'' 

Maar om jou de volledige onafhankelijke begeleiding te kunnen bieden, kun je via dit contactformulier verwoorden in welke situatie jij je bevindt en wat je van een gehoorapparaat verwacht. Wij zullen het formulier aandachtig doorlezen en een adviesplan toesturen. Aan de hand van jouw situatie zullen wij je naar de juiste audicien sturen die jou hét perfecte gehoorapparaat aan kan bieden.  

Ben jij slechthorend?

Ik wil dé passende oplossing voor mijn slechthorendheid vinden!

Waarom wachten als de juiste gehooroplossing makkelijk gevonden kan worden en zó bepalend is voor de vitaliteit van het leven?

Wat kan Gehoorinfo voor jou betekenen:

Gratis onafhankelijk adviesplan Onderscheidend dagboek + wenslijst Wij helpen jou naar hét perfecte gehoorapparaat Werkt alleen met geregistreerde audiciens Altijd volledig gratis, vrijblijvend en onafhankelijk!

Hoe werkt het?

  • Vul je gegevens in
  • Omschrijf jouw situatie
  • Ontvang het adviesplan
  • Kies jouw audicien
  • Geniet van jouw 'nieuw gehoor'
Met Gehoorinfo naar een beter gehoor!
Let op: Bij het verzenden van bovenstaand formulier ga je akkoord met ons privacy statement.

"Ik merkte dat ik bij verjaardagen veel beter kon horen en zelfs mee kon praten."

Johan (72)

"Vroeger was ik 's avonds helemaal uitgeput doordat ik naast mijn gehoorapparaat mezelf nog steeds veel moest inspanning. Nu gelukking niet meer."

Petra (75)

"Laatste stukje van mijn leven wil ik erbij horen, en niet langs de zijlijn staan."

Jan (86)

"Ik hoorde goed, maar verstond slecht."

Carolien (67)

"Iedereen kan een gehoorapparaat verkopen, maar het is juist de professionele begeleiding die vaak ontbreekt."

Bart (54)

"Het is vreemd dat verzekeraars gaan uitmaken welk toestel het beste is voor mij. Kunnen zij dan horen wat ik hoor?"

Karel (77)

Wij zijn er voor jou!
Wij helpen jou met het vinden van het perfecte gehoorapparaat. Vraag gratis naar het adviesplan en maak via Gehoorinfo de passende keuze voor een beter gehoor.

Adviesplan

Samen in 3 stappen naar een beter gehoor

Bereid je bezoek aan de audicien voor

1 Controleer

Ga op zoek naar een audicien die jou de begeleiding kan bieden die jij verdient.

2 Vergelijk

Test en vergelijk je gehoorapparaat met andere gehoorapparaten.

3 Ervaar

Door testen en vergelijken heb jij een gehoorapparaat gekozen dat bij jou past. Geniet van het leven, geniet van het beter gehoor!

Lees meer en laat ons je helpen

Wat zeggen gebruikers over ons

Petra (72)

Eindelijk een gehoorapparaat gevonden wat bij me past. Bedankt gehoorinfo.nl voor jullie hulp en persoonlijke aandacht.

Johan (62)

Na 2 gehoorapparaten die in de kast waren beland nu een gehoorapparaat gevonden wat bij mij past mede door de hulp van gehoorinfo.nl.

Waarom Gehoorinfo?

Onafhankelijk van commerciële belangen Dé kritisch en deskundige partner in de gehoorbranche Ervaar gratis de persoonlijke begeleiding die jij verdient Samen naar een beter gehoor

Gehoorapparaat aftrekbaar, ja of nee?

Lees artikel

Wanneer een gehoorapparaat nodig?

Lees artikel

Gratis gehoorapparaat

Lees artikel

Hoe Gehoorinfo jou verder helpt

Wij hebben door onze deskundigheid en persoonlijke begeleiding meerdere naar een beter gehoor kunnen helpen. Een goed gehoor is essentieel voor de vitaliteit van het leven, om lekker te kunnen genieten van het leven. Gehoorinfo verteld het hele verhaal, zo kun jij op de website alles kunnen lezen over de gehoorbranche, gehoorapparaten, de vergoedingen én nog veel meer. Gehoorinfo heeft contact met erkende en StaR geregistreerde audiciens. Jij kunt er dus van verzekerd zijn dat jij via Gehoorinfo terecht komt bij erkende audiciens. In combinatie met alle informatie op de website, het adviesplan en de persoonlijke begeleiding – zullen wij samen hét perfecte gehoorapparaat voor jouw gehoorprobleem vinden.

Wij helpen jou naar een beter gehoor

Het adviesplan van Gehoorinfo sluit precies aan op hetgeen wat de onafhankelijke partijen: Consumentenbond en Radar uiten.

Vergelijk, probeer en ervaar

Een ander gehoorapparaat proberen hoort bij de service en eindigt bij een duurzame keuze.
phonak phonak
Zie voor bron: Consumentenbond en Avrotros Radar

Als jouw onafhankelijke maar kritische partner werken wij alleen samen met geregistreerde audiciens

Wij komen op voor de mensen met een gehoorprobleem en zorgen er samen met de audicien voor dat zij de persoonlijke begeleiding krijgen die zij verdienen.
phonak widex starkey oticon coselgi siemens

Keurmerken

keurmerken

Gehoorinfo beschikt niet over deze keurmerken. De getoonde audiciens op gehoorinfo.nl beschikken echter wel over deze keurmerken. Zie meer

© Gehoorinfo.nl 2024 | Sitemap | Disclaimer | Juridisch | Privacy |