Over ons

Wij zijn een onafhankelijk informatieportaal dat tot stand is gekomen door diverse ervaringen uit de gehoorbranche van mensen uit onze omgeving. Veel mensen uit onze omgeving waren niet tevreden met het gekochte gehoorapparaat of de begeleiding die zij ontvangen hebben. Dat was in onze optiek een foute constructie, aangezien er talloze gehoorapparaten beschikbaar zijn en het juiste, passende gehoorapparaat zo bepalend is voor de vitaliteit van het leven.

Wij hebben lang nagedacht hoe wij dit konden oplossen, hoe wij mensen met gehoorproblemen daadwerkelijk konden helpen met de begeleiding naar een passend gehoorapparaat. Onafhankelijke, objectieve informatie waarop mensen met gehoorproblemen kunnen bouwen was de eerste stap. Door het bieden van deze informatie kunnen onze bezoekers zelf bepalen hoe zij tegen de gehoorbranche aan willen kijken en welke vervolgstappen zij willen zetten.

De tweede stap was het opzetten van een onafhankelijk adviesplan waarmee de mensen met gehoorproblemen daadwerkelijk geholpen kunnen worden. Zij worden niet één richting ingeduwd, sterker nog, het adviesplan stuurt hen diverse richtingen in, om zo zelf grip te hebben op de beste richting. Door objectief én kritisch te oriënteren, proberen en vergelijken ligt de stok bij de slechthorenden, en niet bij de commerciële partijen die graag het besluit voor je willen maken.

De derde stap is het bieden van de (hoor)wenslijst en het dagboek van Gehoorinfo. De combinatie van het adviesplan, wenslijst en het dagboek is een unieke constructie in de gehoorbranche. Middels de wenslijst kunnen de slechthorenden zelf hun hoorwensen, luistersituaties en verwachtingen van het gehoorapparaat in kaart brengen, om zo wederom grip te hebben op de keuze van een gehoorapparaat dat perfect bij jou past. Het dagboek zorgt ervoor dat jij kritisch blijft en dat jij nadrukkelijk bijhoudt of het gehoorapparaat aan de vooropgestelde (hoor)wensen, luistersituaties en verwachtingen voldoet.

De kritische en onafhankelijke partner

Wij worden niet ondersteund door commerciële bedrijven, wij staan los van commerciële belangen. Doordat wij met een kritische blik naar de gehoorbranche kijken en ten alle tijden onafhankelijk blijven, kunnen de bezoekers op Gehoorinfo bouwen. Heb je vragen of wil je advies? Wij zijn er voor je; je kunt bij ons altijd terecht.

Altijd beschikbaar

Die pagina's met informatie én het geschreven adviesplan zal altijd beschikbaar en toegankelijk zijn. Onze bezoekers, mensen met gehoorproblemen, kunnen ten alle tijden Gehoorinfo raadplegen. Onze informatieportaal is immers opgezet voor mensen met gehoorproblemen, wij opereren vanuit én voor de belangen van hen.

Neem contact met ons op

Heb je echter nog vragen, wil je advies of opmerkingen? Neem contact via het contactformulier met ons contact op. Wij luisteren graag naar jou en zullen jou zo goed mogelijk proberen te helpen.

"Ik merkte dat ik bij verjaardagen veel beter kon horen en zelfs mee kon praten."

Johan (72)

"Vroeger was ik 's avonds helemaal uitgeput doordat ik naast mijn gehoorapparaat mezelf nog steeds veel moest inspanning. Nu gelukking niet meer."

Petra (75)

"Laatste stukje van mijn leven wil ik erbij horen, en niet langs de zijlijn staan."

Jan (86)

"Ik hoorde goed, maar verstond slecht."

Carolien (67)

"Iedereen kan een gehoorapparaat verkopen, maar het is juist de professionele begeleiding die vaak ontbreekt."

Bart (54)

"Het is vreemd dat verzekeraars gaan uitmaken welk toestel het beste is voor mij. Kunnen zij dan horen wat ik hoor?"

Karel (77)

Wij zijn er voor jou!
Wij helpen jou met het vinden van het perfecte gehoorapparaat. Vraag gratis naar het adviesplan en maak via Gehoorinfo de passende keuze voor een beter gehoor.

Adviesplan

Samen in 3 stappen naar een beter gehoor

Bereid je bezoek aan de audicien voor

1 Controleer

Ga op zoek naar een audicien die jou de begeleiding kan bieden die jij verdient.

2 Vergelijk

Test en vergelijk je gehoorapparaat met andere gehoorapparaten.

3 Ervaar

Door testen en vergelijken heb jij een gehoorapparaat gekozen dat bij jou past. Geniet van het leven, geniet van het beter gehoor!

Lees meer en laat ons je helpen

Wat zeggen gebruikers over ons

Petra (72)

Eindelijk een gehoorapparaat gevonden wat bij me past. Bedankt gehoorinfo.nl voor jullie hulp en persoonlijke aandacht.

Johan (62)

Na 2 gehoorapparaten die in de kast waren beland nu een gehoorapparaat gevonden wat bij mij past mede door de hulp van gehoorinfo.nl.

Waarom Gehoorinfo?

Onafhankelijk van commerciële belangen Dé kritisch en deskundige partner in de gehoorbranche Ervaar gratis de persoonlijke begeleiding die jij verdient Samen naar een beter gehoor

Gratis gehoorapparaat

Lees artikel

Wanneer een gehoorapparaat nodig?

Lees artikel

Gehoorapparaat aftrekbaar, ja of nee?

Lees artikel

Hoe Gehoorinfo jou verder helpt

Wij hebben door onze deskundigheid en persoonlijke begeleiding meerdere naar een beter gehoor kunnen helpen. Een goed gehoor is essentieel voor de vitaliteit van het leven, om lekker te kunnen genieten van het leven. Gehoorinfo verteld het hele verhaal, zo kun jij op de website alles kunnen lezen over de gehoorbranche, gehoorapparaten, de vergoedingen én nog veel meer. Gehoorinfo heeft contact met erkende en StaR geregistreerde audiciens. Jij kunt er dus van verzekerd zijn dat jij via Gehoorinfo terecht komt bij erkende audiciens. In combinatie met alle informatie op de website, het adviesplan en de persoonlijke begeleiding – zullen wij samen hét perfecte gehoorapparaat voor jouw gehoorprobleem vinden.

Wij helpen jou naar een beter gehoor

Het adviesplan van Gehoorinfo sluit precies aan op hetgeen wat de onafhankelijke partijen: Consumentenbond en Radar uiten.

Vergelijk, probeer en ervaar

Een ander gehoorapparaat proberen hoort bij de service en eindigt bij een duurzame keuze.
phonak phonak
Zie voor bron: Consumentenbond en Avrotros Radar

Als jouw onafhankelijke maar kritische partner werken wij alleen samen met geregistreerde audiciens

Wij komen op voor de mensen met een gehoorprobleem en zorgen er samen met de audicien voor dat zij de persoonlijke begeleiding krijgen die zij verdienen.
phonak widex starkey oticon coselgi siemens

Keurmerken

keurmerken

Gehoorinfo beschikt niet over deze keurmerken. De getoonde audiciens op gehoorinfo.nl beschikken echter wel over deze keurmerken. Zie meer

© Gehoorinfo.nl 2024 | Sitemap | Disclaimer | Juridisch | Privacy |