Partners

Met trots tonen wij onze onafhankelijke partners die je voorzien van begrijpelijke uitleg over symptonen, aandoeningen en behandelingen.

Je kunt voor uitgebreide en onafhankelijke informatie rondom aandoeningen, gezond leven en de juiste zorg bij hen terecht.

Pocon ; corona nieuws met voornamelijk aandacht voor de meer positieve berichtgeving.

Betrouwbaar onafhankelijke informatieplatform: www.gezondheidsplein.nl 

Coach Circle netwerk van coaches in Nederland. Ook voor coaching specifiek voor 'hoe om te leren gaan' met moeilijke situaties.

Tips, informatie en advies om gezond te leven: www.dokterdokter.nl 

De juiste zorg vind je via: www.solvo.nl Meer informatie over de juiste zorgverzekering ook in de situatie van verminderd horen zie Webzorg.

Informatie over bedrijven zoals telefoonnummer, adres en website vindt u via de online telefoongids en bedrijvengids van Bedrijfstelefoongids. Hier vindt u alle Nederlandse bedrijven geordend per provincie, gemeente en bedrijfstak.

Online aankopen en uitstapjes maken zonder dat u teveel uitgeeft? U vindt op Voordeel voor Ouderen voor een overzicht van kortingen voor 60+.

Tips en informatie gericht op vrouwen? Bezoek het portaal vrouweninfo.nl voor informatie voor vrouwen die handig kan zijn.

Werken in de zorg? Kies voor een thuisopleiding. Een overzicht van alle zorg en welzijn opleidingen vindt u via alle opleidingen en cursussen.

Uitleg over het verouderingsproces? Lees alles over biologisch verouderen op HGH Antiveroudering.

Tisp voor aanpassingen aan uw woning om langer in uw eigen thuis te blijven wonen? Lees deze artikelen over ouderen en wonen op Solink.

Blijf gezond en fiets! Tips van Heel Nederland Fietst voor fietsen in Nederland vindt u op het heel Nederland fiets portaal!

Als oudere in conditie blijven is de manier om gezond te leven. Kies bijvoorbeeld voor een fietstrainer in huis. De beste keuze fietstrainer vindt u met de koopgids van Wielermagazine.

De winter doorbrengen in warmere oorden? Kies voor een winterzon bestemming. Een vakantiehuis voor een winterzon vakantie vindt u eenvoudig via Ziezo's vakantiehuizen portaal: Winterzon vakanties van Vakantiehuis Huren Online!

Uw website beter laten scoren in de zoekmachines? Lees deze tips voor te stijgen in zoekmachines als google van de Beste Bloggers.

https://www.studie-punt.nl is het centrale informatieportaal voor studenten, waar men alles kan leren over de verschillende aspecten van het studentenleven. Met een scala aan onderwerpen van praktische studietips en -technieken tot financiële adviezen en exclusieve studentenkortingen, voorziet de site studenten van waardevolle inzichten om hun academische en sociale leven te verrijken. Regelmatige updates zorgen ervoor dat studenten op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en essentiële tips voor zowel tijdens de studie als daarbuiten.

Wij hebben verder géén directe commerciële partners, wij zijn niet gelinked aan één bedrijf. Het informatieportaal verstrekt onafhankelijke informatie en advies, waar iedere bezoeker gebruik van kan maken. Daarbij bieden wij een compleet onafhankelijk adviesplan dat - ten alle tijden - beschikbaar en toegankelijk is, en op eigen initiatief doorlopen kan worden. Dat jij als bezoeker, middels het doorlopen van het advies, de (hoor)wenslijst en het dagboek, hét passende gehoorapparaat kunt vinden is het doel van dit informatieportaal. Heb je echter nog vragen of zou je graag advies willen? Schroom dan niet, neem via het contactformulier met ons contact op. 

"Ik merkte dat ik bij verjaardagen veel beter kon horen en zelfs mee kon praten."

Johan (72)

"Vroeger was ik 's avonds helemaal uitgeput doordat ik naast mijn gehoorapparaat mezelf nog steeds veel moest inspanning. Nu gelukking niet meer."

Petra (75)

"Laatste stukje van mijn leven wil ik erbij horen, en niet langs de zijlijn staan."

Jan (86)

"Ik hoorde goed, maar verstond slecht."

Carolien (67)

"Iedereen kan een gehoorapparaat verkopen, maar het is juist de professionele begeleiding die vaak ontbreekt."

Bart (54)

"Het is vreemd dat verzekeraars gaan uitmaken welk toestel het beste is voor mij. Kunnen zij dan horen wat ik hoor?"

Karel (77)

Wij zijn er voor jou!
Wij helpen jou met het vinden van het perfecte gehoorapparaat. Vraag gratis naar het adviesplan en maak via Gehoorinfo de passende keuze voor een beter gehoor.

Adviesplan

Samen in 3 stappen naar een beter gehoor

Bereid je bezoek aan de audicien voor

1 Controleer

Ga op zoek naar een audicien die jou de begeleiding kan bieden die jij verdient.

2 Vergelijk

Test en vergelijk je gehoorapparaat met andere gehoorapparaten.

3 Ervaar

Door testen en vergelijken heb jij een gehoorapparaat gekozen dat bij jou past. Geniet van het leven, geniet van het beter gehoor!

Lees meer en laat ons je helpen

Wat zeggen gebruikers over ons

Petra (72)

Eindelijk een gehoorapparaat gevonden wat bij me past. Bedankt gehoorinfo.nl voor jullie hulp en persoonlijke aandacht.

Johan (62)

Na 2 gehoorapparaten die in de kast waren beland nu een gehoorapparaat gevonden wat bij mij past mede door de hulp van gehoorinfo.nl.

Waarom Gehoorinfo?

Onafhankelijk van commerciële belangen Dé kritisch en deskundige partner in de gehoorbranche Ervaar gratis de persoonlijke begeleiding die jij verdient Samen naar een beter gehoor

Gratis gehoorapparaat

Lees artikel

Wanneer een gehoorapparaat nodig?

Lees artikel

Gehoorapparaat aftrekbaar, ja of nee?

Lees artikel

Hoe Gehoorinfo jou verder helpt

Wij hebben door onze deskundigheid en persoonlijke begeleiding meerdere naar een beter gehoor kunnen helpen. Een goed gehoor is essentieel voor de vitaliteit van het leven, om lekker te kunnen genieten van het leven. Gehoorinfo verteld het hele verhaal, zo kun jij op de website alles kunnen lezen over de gehoorbranche, gehoorapparaten, de vergoedingen én nog veel meer. Gehoorinfo heeft contact met erkende en StaR geregistreerde audiciens. Jij kunt er dus van verzekerd zijn dat jij via Gehoorinfo terecht komt bij erkende audiciens. In combinatie met alle informatie op de website, het adviesplan en de persoonlijke begeleiding – zullen wij samen hét perfecte gehoorapparaat voor jouw gehoorprobleem vinden.

Wij helpen jou naar een beter gehoor

Het adviesplan van Gehoorinfo sluit precies aan op hetgeen wat de onafhankelijke partijen: Consumentenbond en Radar uiten.

Vergelijk, probeer en ervaar

Een ander gehoorapparaat proberen hoort bij de service en eindigt bij een duurzame keuze.
phonak phonak
Zie voor bron: Consumentenbond en Avrotros Radar

Als jouw onafhankelijke maar kritische partner werken wij alleen samen met geregistreerde audiciens

Wij komen op voor de mensen met een gehoorprobleem en zorgen er samen met de audicien voor dat zij de persoonlijke begeleiding krijgen die zij verdienen.
phonak widex starkey oticon coselgi siemens

Keurmerken

keurmerken

Gehoorinfo beschikt niet over deze keurmerken. De getoonde audiciens op gehoorinfo.nl beschikken echter wel over deze keurmerken. Zie meer

© Gehoorinfo.nl 2024 | Sitemap | Disclaimer | Juridisch | Privacy |